Zubni implanti

Naši stomatolozi izvode najkomplikovanije stomatološke procedure, a jedna od njih jeste i postavljanje veštačkih zuba – zubnih implanta koji popunjavaju nedostajuća mesta i vraćaju funkciju vilici na jedan potpuno revolucionaran način.

Reč je o najsavremenijem postupku koji je i u svetu popularan i tražen pa ne čudi što veliki broj ljudi i iz inostranstva dolaze u našu zemlju i traže ovu i slične intervencije.

Kvalitet radova je vrhunski, materijali odlični, a garancija doživotna pa ne čudi zašto je dentalni turizam veoma razvijen u našoj zemlji.

U čemu se ogleda prednost implanta za zube?

Zubni implanti su jedino protetičko sredstvo koje nadoknađuje i nedostajuću krunu i nedostajući koren u vilici.

To je jedni postupak koji omogućava ovakvu zamenu pa je jasno o kakvom jedinstvenom postupku je reč.

Most i proteza menjaju samo krunu, ali desni ostaju bez svoje dobre uloge koja je jako važna za pravilno funkcionisanje vilice.

To donosi ogromne posledice koji imaju i estetski i zdravstveni učinak.

Od momenta ekstrakcije zuba desni počinju da se povlače, a to ostavlja ogromne posledice koje se itekako vide.

Naime, sa povlačenjem desni gubi se i podrška mišićima na tom delu vilice, a to se vidi na licu kroz upale obraze i vidnu asimetriju strana.

Osim toga, kada u vilici nedostaje zub onda se drugi znatno više opterećuju i pucaju i lome se pa je idealna situacija kada su svi zubi u vilici i kada se svi koriste jednako.

Nepravilno usitnjavanje hrane stvara i probleme sa varenjem što se može razviti u ozbiljna stanja, a sve je zapravo počelo od vilice u kojoj nedostaju zubi.

Zubni implantati – Srbija nudi vrhunske rezultate

Kada su u pitanju zubni implantati Srbija ima vrhunske stručnjake i odličnu proceduru za postavljanje pa se i dobijaju odlični rezultati.

Prvo se u vilicu postavlja titanijumski šraf kojem treba nekoliko meseci da sraste i postaje stabilna osnova za veštačku krunu koja se postavlja nakon nekog vremena.

Veštački koren u potpunosti imitira prirodni koren i održava funkciju vilice.

Procedura je bezbolna, brza i efikasna, a proces zarastanja je brz i bez poteškoća.

Kada nakon nekoliko meseci stomatolog oceni stabilnost korena sledi postavljanje veštačke krune koja je izuzetno stabilna i čvrsta kao i prirodni zub.

Pored vrhunskog kvaliteta koje imaju zubni implantati Srbija i naši stomatolozi imaju neuporedivo nižu cenu jer se za par stotina evra dobija trajna zamena za nedostajući zub.

Postavljanjem implanta se zaustavlja propadanje vilice, hrana se sitni pravilno, a osmeh je blistav i zdrav.

Velika prednost zubnih implantata je i taj što nema naknadnih korekcija, ulaganja, a održavanje je isto kao i kod prirodnih zuba.

Bilo da vam nedostaje jedan ili više zuba, implantati su najbolje rešenje i mogu se postaviti i odmah po vađenju prirodnog zuba, ali i mnogo kasnije.

Postoje solucije čak i kada se desni potpuno povuku.

Ugradnjom će vilica ponovo dobiti svoju funkciju, a svi zubi će biti jednako opterećeni.

Titanijumski šraf je odličan veštački koren, a veštačka krunica je otporna baš kao i prirodni zub pa će cela konstrukcija biti stabilna i bez problema omogućiti normalno jedenje i pijenje.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite svoje ime