ZAKAZIVANJE PREGLEDA

Dragi naši,

Obaveštavamo vas da ukoliko imate neki zdravstveni problem i želeli biste da vas pregledamo kao lekari opšte medicine, pregled možete zakazati u poliklinici „Vaša kuća zdravlja”.

Ova poliklinika se nalazi na adresi Vidikovački venac 73T, Beograd.

Zakazivanje možete uraditi putem sledećeg broja telefona: +381 11 234 22 22 ili klikom OVDE.

dr Ivan Đurić i dr Ivana Cerovina Đurić

Poliklinika „Vaša kuća zdravlja” pruža usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu poliklinike kao i u kućnim uslovima. U poliklinici „Vaša kuća zdravlja” možete obaviti preglede lekara opšte medicine, preglede svih specijalnosti, kompletnu UZ dijagnostiku na najsvremenijim ultrazvučnim aparatima i laboratorijske analize. Takođe vrše sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nude i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti…). U ovoj ustanovi se rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke.

Ukoliko želite da nam postavite pitanje vezano za ovu uslugu ili neki medicinski problem možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] , a ukoliko vam je potrebno savetovanje iz domena psihoterapije idite na link psihoterapijsko savetovanje.