MEDICINSKI HOROSKOP

Mesečni medicinski horoskop za jul 2019.

Ovan

Ovan

Čuvajte se povreda, padova, ali ipak najviše obratite pažnje na kičmu i kosti. Ovo je defintivno mesec u kojem će Ovnovi ostvariti mnogo uspeha na svim poljima. Budite što više uz svoju porodicu, prijatelje, jer će vam to dati još više snage i volje. Izgladite odnose sa prijateljem ili bliskom osobom sa kojom niste u poslednje vreme govorili, te učinite da zaista ovo bude jedan lep mesec za pamćenje.

Bik

Bik

Bik voli da odmara, leškari, ništa ne radi po kući ali to je sve loše za zdravlje i jednu opštu kondiciju ovog znaka. Stoga ćete morati da se ovog meseca pozabavite fizičkim aktivnostima. Više kretanja, aerobik, trčanje na traci su lek. Vreme je da poslušate svoju intuiciju, te da se njome povedete, jer će vas dovesti do onoga što zaista želite i za šta se dugo borite. Poslušajte i potrebe svog tela, vežbe i dijeta bi dobro došli, kao i nešto više sna.

Blizanci

Blizanaci

Čuvajte imunitet dobrom i zdravom ishranom jer ste skloni raznim infekcijama posebno pluća i sinusa,a stomak, žuč i slezina takodje mogu biti vaša slaba tačka. Blizancima je bitno da ovog meseca ne popuste mnogo pred emocionalnim teretom, budući da će ga biti. Vodite računa o svom zdravlju i poslušajte sve znakove koje vam organizam šalje, kako ne biste stvorili veće zdravstvene probleme. Uz sve to, pratite svoje snove i ne zaboravljajte nikada na njih.

Rak

Rak

Vama nedostaju vitamini, voće, sveže povrće koje može da vam pomogne oko boljeg rada metabolizma i štitne žlezde. Važno je izbegavati preterani rad i nerviranje jer ćete podstaći loš rad štitne žlezde, hormona. Mnogo posla utiče na to da nemate vremena za svoju porodicu i prijatelja, što biste svakako trebali da izmenite. Vreme provedeno uz bliske osobe učiniće da se osećate bolje, te će vam dati i više energije da svaki problem na koji naiđete bolje i brže rešite. Povedite računa o zdravlju i polako planirajte neki kraći odmor, verovatno će vam trebati nakon napornog perioda koji nadolazi.

Lav

Lav

Kao i uvek , ne vodite računa o sebi. Morate obratiti pažnju na creva, želudac, organizam vam je kiseo a ako se tome doda nervoza onda jedino može biti problem sa čirom. Važno je da višak energije izbacite sportom ili radom koji vas čini kreativnim. Dosta rada obeležiće period koji vam sledi. Ali, i pored toga, morate brinuti o sebi, te vam se savetuje da uvek budete dovoljno naspavani, jer će samo kvalitetan san učiniti da budete uspešni na svakom polju.

Devica

Devica

Promenili ste način ishrane, sada promenite i vreme spavanja. Noć je za spavanje, dan za rad i držite se tih principa, biće vam bolje. Ako imate problem sa šećerom u krvi, verovatno ćete imati problem sa srcem. Posetite specijalistu tokom meseca. Dosta ste napeti i previše razmišljate o svemu što radite, a to će naredni period zahtevati u velikoj meri od vas, pa vam je pšotreban i odmor, nešto što će činiti da se osećate relaksirano i odmorno. Pronađite nešto što vas najviše opušta, te se prepustite, kako biste mogli sve da izvedete do kraja što ste i zamislili.

Vaga

Vaga

Čuvajte se naglih pokreta. Često znate da budete impulsivni, da reagujete previše glasno, samim tim blokirate nervni sistem i može doći do upale nekog od nerava. Izlet , šetnja u prirodi ili pored reke je lek. Moto za ovaj mesec za vas je – učini to odmah! Nemojte da čekate, zgrabite priliku! Bićete motivisani za sve, ali samo vodite računa o tome da dobro raspodelite svoje vreme i energiju. Osim toga, povedite računa i o tome da dovoljno vremena posvetite vama dragim ljudima, naročito ukoliko ste u poslednje vreme bili pomalo sebični. Prijaće vam. Izbegavajte ljude koji vam ne prijaju i koji u vama bude negativnu energiju.

Škorpija

Škorpija

Škorpije moraju da vode računa o svom fizičkom telu. Vežbe, kretanje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Eliminatorni organi su osetljivi. Posetite ginekologa, urologa. Bićete jako impulsivni ovog meseca, te ako vam nešto znači, vodite računa o svojim naglim reakcijama. Osim toga, može se desiti da ćete biti vrlo pristrasni i opsesivni, pa je bolje da ne donosite velike i važne odluke ovog meseca. Biće vam potreban odmor od svega i svih, želećete da pobegnete daleko, da se izolujete i posvetite se samo sebi i svojim osećanjima.

Strelac

Strelac

Uglavnom je akcenat na donji deo tela koji vam duže pravi problem. Kukovi, kolena, cirkulacija loša. Morate da u svoju terapiju uvrstite i vitamine kao medikamente, a alternativna ishrana može da poboljša krvnu sliku. Bićete jako druželjubivi i neće vas držati mesto. To što vam i na ljubavnom i na poslovnom i na finansijskom planu cvetaju ruže biće vam dovoljna motivacija da budete srećni, da i dalje radite i trudite se i da prosto blistate. Nemojte se iznenaditi ako vam neko kaže da izgledate drugačije ili da ste se preporodili.

Jarac

Jarac

Dobro se osećate ako nešto menjate u svom životu u suprotnom ste skloni apatiji, patetisanju i nažalost gojenju. Predlog vam je da se aktivirate kroz sport ili kraće putovanje. Ovaj period, srećom, ne donosi mnogo trzavica. Dobro ćete se osećati, nećete imati previše obaveza koje vas umaraju pa je savet da se ovog meseca posvetite sebi i svom ličnom razvoju i napretku. Radite ono u čemu uživate i sa čim ćete biti srećni.

Vodolija

Vodolija

Možda niste dobro kada je raspoloženje u pitanju ali jeste organski. Čuvajte se padova, ozleda, posebno čuvajte glavu. Genralno, ovo je uspešan mesec i sigurno ćete naučiti mnogo toga što će vam biti korisno i što će vam prijati, pomoći da se osećate bolje. Neko će pokušati da poljulja vaša uverenja, ali ne dajte se tako lako. Vi znate šta je vama zaista važno i samo na to se i fokusirajte. U slučaju da ipak posumnjate u sebe, oslonite se na prijatelje i vama važne ljude koji će vas najbolje motivisati.

Ribe

Ribe

Pazite na ishranu. I vi ste kao većina vodenih i zemljanih znakova pod lošim uticajem kada je metabolizam u pitanju. Fitnes, sport, meditacije za one manje fizički aktivne je potreban. Ovo je mesec kompromisa i potrebe da branite sebe. To će vam oduzeti mnogo energije, ali nemojte dozvoliti da vas neko bez razloga ugnjetava. Uvek se mirnim putem može pronaći rešenje koje će svima odgovarati. U nekim trenucima ćete biti previše emotivni, nervozni, džangrizavi, mnogo ćete razmišljati i mučićete sami sebe. Pokušajte da se isključite ili da priuštite sebi neku aktivnost koja će vas opustiti i smiriti.

Priredile astrolozi:

 Ana Savović i Marija Savović

Kliknite na njihovo ime ako želite tumačenje natalne karte ili životnog horoskopa, godišnji horoskop, ljubavni uporedni horoskop, poslovni horoskop.