Željka Radulović – psihološki savetnik i psihoterapeut

Željka Radulović, psihološki savetnik, psihoterapeut OLI psihodinamskog integrativnog pravca.

Diplomirala sam Socijalni rad na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. U okviru OLI psihodinamskog integrativnog pravca u Beogradu stekla sam zvanje trenera životnih veština, zatim psihološkog savetnika, trenutno sam psihoterapeut na završnom nivou edukacije, pod supervizijom. Takođe, posedujem sertifikat za samostalni rad sa projektivnom psihoterapijskom tehnikom ALFA (analiza ličnosti, fantazija i asocijacija).

Tri decenije radim kao profesionalni novinar, a moja životna istorija prožeta je iskustvima koja danas mogu da pomognu drugima. Empatija za svaku ljudsku patnju, gubitak i suze, uz edukaciju za psihoterapeuta koja traje četiri godine, opredelili su moj izbor za humanu profesiju pomaganja drugima.

Hajde da otkrijemo zajedno vaše izvore mudrosti i snage, hajde da savladamo staze na kojima se pojavljuju prepreke za vaš rast i razvoj

Anksiozni ste, tužni, depresivni, niste pronašli smisao, doživeli ste razočaranje ili ste izgubili blisku osobu, plašite se bolesti, starosti, smrti ili se osećate usamljeno i izolovano… podelite vaša osećanja, pronađite svoje „slepe mrlje” i otkrijte najlepš(u)eg sebe…

    Beograd
    +381 69 444 25 09
(Dragi korisnici, klikom na broj ili mejl, preko mobilnog telefona, možete direktno stupiti u kontakt sa željenom ustanovom 🙂 naravno recite da ste kontakt sa njima uspostavili preko sajta savetilekara.rs 🙂 )
    savetovaliste.libido@gmail.com
    Psihološko savetovalište Libido
   Psihološko savetovalište Libido

Kategorija: Oznaka:
Podelite: