ponedeljak, 25.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Beograd ZAVOD „PASTER“ Beograd

ZAVOD „PASTER“ Beograd

    Sokolska 13, Beograd
    +381 11 244 77 60
    +381 11 244 77 42
    +381 11 344 31 88
    [email protected]
    www.laboratorijapaster.rs

Kategorija: Oznaka:

Opis

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Paster je prva privatna mikrobiološka laboratorija kod nas, osnovana 1999 g. Spada u red najmodernijih medicinskih ustanova u Beogradu, gde se svakoga dana obave analize velikog broja pacijenata. Vršimo i mikrobiološke analize kvaliteta proizvoda za kompanije koje deluju na području čitave Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Naš tim čine profesori, doktori nauka, lekari specijalisti mikrobiologije i kliničke mikrobiologije i medicinske biohemije i stručno tehničko osoblje. Od 2005 g. počinjemo sa izradom i analiza iz oblasti medicinske biohemije tako da omogućavamo pacijentima da kompletne analize urade u laboratoriji (Zavodu) „Paster“.
Primarni cilj je tačnost i pravovremenost izdatih rezultata, zbog čega je Zavod Paster (pre)poznat kao pouzdan oslonac lekarima različitih specijalnosti, što smatramo našim najvećim uspehom.

U Zavodu Paster možete uraditi: bakteriološke, virusološke, parazitološke i mikološke analize iz oblasti mikrobiologije, kao i kompletne biohemijske i imunološke analize.

Našim pacijanetima omogućavamo i (pre)uzimanje uzoraka u vlastitom domu zakazivanjem dolaska našeg patronažnog tima. Delujući društveno odgovorno omogućili smo stalan popust penzionerima i svim našim odanim pacijentima kao i popuste na pojedine analize ili grupe analiza za sve pacijente koji prate naše informacije na sajtu i društvenim mrežama.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 08-20h
Subota: 08-17h
Nedelja: 09-10h

preloader