TIM Psihoterapija i edukacija Novi Sad

TIM Psihoterapija i edukacija je servis TIM Centra iz Novog Sada fokusiran na pružanje psihoterapijske pomoći pojedincima, kao i edukativnu podršku profesionalcima i onima koji žele da investiraju u svoj lični razvoj.

Od samog osnivanja 2005. godine, TIM Centar u svom sastavu ima snažan psihoterapijski tim, sačinjen od iskusnih i sertifikovanih stručnjaka. Vremenom se ovaj deo TIM-a izdvojio u samostalan servis, kako bismo psihoterapiju još više približili zainteresovanoj javnosti. Individualna, grupna, bračna, porodična, dečija… zahvaljujući sjajnoj ekipi psihoterapeuta, možemo da pružimo podršku u različitim modalitetima i da se uhvatimo u koštac sa najkompleksnijim izazovima.

Naše edukacije su nastale kao plod iskustva i stručnog usavršavanja, izrazito su praktične i potkrepljene primerima, tako da našim učesnicima pružaju oslonac u svakodnevnom životu i stručnoj praksi.

Radeći sa našim klijentima nikad ne zaboravljamo na misiju TIM Centra: Mi pružamo usluge visokog kvaliteta iz domena primenjene psihologije kako bismo ljudima učinili život boljim i lepšim.

    Svetozara Miletića 32, Novi Sad
    +381 21 661 5812
    +381 65 661 5812
(Dragi korisnici, klikom na broj ili mejl, preko mobilnog telefona, možete direktno stupiti u kontakt sa željenom ustanovom 🙂 naravno recite da ste kontakt sa njima uspostavili preko sajta savetilekara.rs 🙂 )
    edukacija@timcentar.rs
    www.psihoterapija.timcentar.rs

Podelite: