ponedeljak, 25.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Novi Sad Psihoterapeut Novi Sad – Stevo Bajalović, psiholog i psihoterapeut

Psihoterapeut Novi Sad – Stevo Bajalović, psiholog i psihoterapeut

    Dušana Vasiljeva 14, Novi Sad
    +381 63 77 00 280
    [email protected]
   Psihoterapija i savetovanje

Opis

Moj pristup u radu sa klijentima je holistički. Integrativna art – psihoterapija omogućava sintezu našeg nesvesnog i svesnog, oslobađa naše kreativne potencijale. Na taj način postajemo otvoreni za ispunjen novi život i spremni za nove kreativne mogućnosti.

U integrativnoj art – psihoterapiji pored umetničkih tehnika (crtanje, slikanje, vajanje, poezija, naracija, muzika), koje omogućavaju prirodan, spontan uvid u naš unutrašnji svet, integrišem različite psihoterapeutske pravce. Obzirom da smo i mi različiti i pristupi su različiti, neki od modaliteta u mom radu su iz: transakcione analize, geštalta, telesne, psihodrame, sistemske/porodične terapije, itd. Ovaj sistem rada mi omogućava da sa klijentom/grupom ne pridržavam samo jednog modaliteta, već fleksibilno koristim esenciju različitih psihoterapeutskih pravaca u cilju što boljeg i efikasnijeg rešavanja problema.

Intergrativna art – terapija namenjena je svim ljudima, ako se uzmu u obzir i psihijatriski pacijenti (psihoze), do osoba koje žele rad na svom, ne samo društvenom nego i duhovnom razvoju.

Pravci koje koristim:
– Art terapija
– Integrativna terapija
– Integrativan pristup

Ključne reči:
Samopoštovanje, samopuzdanje, optimizam, depresija, anksioznost, marginalizovane grupe, ostala populacija.

preloader