ponedeljak, 20.03.2023.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Niš Psiholog Niš – Stevan Stanojević

Psiholog Niš – Stevan Stanojević

Kategorija: Oznaka:

Opis

Stevan Stanojević (KBT i Shema terapeut pod supervizijom) je zastupnik Centra za psihološku edukaciju „Psihonega” u kome pored zaduženja edukatora obavlja i savetodavni i terapijski rad s klijentima. 2012. u Nišu na Filozofskom fakultetu stekao zvanja diplomiranog psihologa (po starom sistemu studiranja) i master pedagoga (2015.), a u Društvu za bihevioralnu teoriju i praksu, zvanja sertifikovanog instruktora asertivnosti (2013.) i psihoterapeuta pod supervizijom (2015.).

Nakon otvaranja Centra Psihonega, januara 2018. pa do kraja 2019. godine obavlja oko 50 različitih edukativnih aktivnosti (predavanja, radionice, tribine…), čiji je autor i/ili realizator, takođe je autor akreditovane obuke za prevladavanje stresa, veb-aplikacije za psihoterapiju i samopomoć i pokretač serije tribina na temu mentalnog zdravlja u Nišu i Leskovcu.

Tokom pandemije 2020. nalazi se na spisku volontera Društva psihoterapeuta Srbije koji su na raspolaganju za besplatnu pomoć putem video-poziva i organizuje brojne aktivnosti koje su uznemirenim građanima dostupne preko internet platformi.

Redovno piše članke za svoj sajt kao i za druge portale i časopise i sarađuje sa medijima kao konsultant povodom psiholoških tema.

Koordinator i terapeut na projektima Niste sami, finansiranom od strane Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja, kao i projektu Solidarni odgovor na COVID-19, finansiranom od strane Trag Fondacije.

preloader