Logoped Beograd – Logopedski centar „Govor i jezik“

Govor i Jezik logopedski centar sa sedištem u Beogradu praktikuje individualni i grupni rad sa decom i odraslima različitih govorno jezičkih poteškoća i razvojnih problema. Na osnovu opservacije i procene određujemo individualni program tretmana i po potrebi u rad uključujemo i saradnike iz drugih oblasti.

Pored vrhunskih logopedskih i oligofrenoških stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u rad našeg centra uključeni su i stručnjaci drugih profila – stomatolog, dijetetičar, psiholog, okupacioni terapeuti. Svi oni su spremni da daju svoj doprinos prevazilaženju izazova sa kojima se susrećete, jer poremećaji govora, jezika i glasa mogu da budu uzrokovani brojnim faktorima.

U prijatnom ambijentu logopedskog centra Govor i Jezik pružamo tretmane koji pokrivaju svu patologiju govora i jezika. Koristeći savremenu opremu i metode uspešno prevazilazimo mnoge probleme. Najuspešnija medju njima je neurofeedback metoda kojom poboljšavamo rezultate rada.

    Bulevar Mihajla Pupina 151/10, Novi Beograd
    +381 64 4018 460
(Dragi korisnici, klikom na broj ili mejl, preko mobilnog telefona, možete direktno stupiti u kontakt sa željenom ustanovom 🙂 naravno recite da ste kontakt sa njima uspostavili preko sajta savetilekara.rs 🙂 )
    govorijezik@gmail.com
    www.logopedgovorijezik.co.rs
   Logopedski centar “Govor i jezik”

Kategorija: Oznaka:
Podelite: