nedelja, 17.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Beograd Jelena Stefanović Jovanović, psiholog i psihoterapeut pod supervizijom

Jelena Stefanović Jovanović, psiholog i psihoterapeut pod supervizijom

    Strahinjića Bana 33, Beograd
    +381 65 60 64 066
    [email protected]
   Obrazovno razvojni centar „Medju nama”

Opis

Diplomirani psiholog, psihoterapeut pod supervizijom, sertifikovani trener asertivne komunikacije. Iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u radioničarskom i individualnom radu sa decom i odraslim osobama u okviru predškolskog i školskog obrazovanja, kao i u zdravstvu, gde je trenutno zaposlena kao psiholog Doma zdravlja u Razvojnom savetovališta i Savetovalištu za mlade.

U radu najviše koristi tehnike i znanja iz geštalt psihoterapije.

Usluge:
– Individualna psihoterapija
– Psihološko savetovanje
– Psihološko testiranje
– On-line savetovanje i terapija
– Trening asertivne komunikacije
– Radionice
– Rad sa decom i adolescentima

Moji tekstovi:
Da li i kada stidljivost kod dece treba korigovati?
Zašto „bolimo” svoj želudac i koje emocije ne „varimo”?

Kada prolazimo kroz procese tugovanja, separacije, kada smo uznemireni, uplašeni ili osećamo bilo koju smetnju psihološke prirode koja nam ometa funkcionisanje, potrebna nam je podrška. Potrebno je da verbalizujemo, proširimo svesnost, čujemo sebe, dopustimo da nas u sigurnom i prijatnom okruženju druga osoba vidi i obuhvati sa svim našim vrlinama i slabostima. Kroz putovanje koje je nekad bolno, neprijatno, isceljujuće, nekad iznenađujuće, ali uvek sa puno podrške, dolazimo do sebe, svojih autentičnih potreba, razrešavamo zastoje koji nas sputavaju i učimo da se suočavamo sa novim izazovima, rastemo, razvijamo se i koristimo sve svoje potencijale. Učimo da živimo ispunjen život baš onako kako želimo.

preloader