ponedeljak, 18.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Novi Sad Psihoterapeut Novi Sad – Jelena Dragičević Berat, psiholog i psihoterapeut

Psihoterapeut Novi Sad – Jelena Dragičević Berat, psiholog i psihoterapeut

Opis

Integrativnim pristupom u radu klijentima pomažem da harmonizuju sadržaje svojih unutrašnjih struktura; odbace zastarele i nefunkcionalne obrasce mišljenja, osećanja i ponašanja, steknu nove uvide i uspostave adekvatan kontakt sa svetom oko sebe.

Principi u radu kojima se rukovodim, uz pomoć odgovarajućih tehnika koje koristim, obezbedjuju postizanje pozitivne promene u životu klijenta kroz usvajanje novih oblika ponašanja i veština pomoću kojih će se nositi sa odredjenim problemskim situacijama i životnim krizama. Poštovanjem integriteta ličnosti svakog klijenta, dobronamernim i negujućim stavom, sa klijentom ostvarujem dobar kontakt koji omogućuje afirmaciju njegovih potencijala u ličnosti.

Psihoterapiju sprovodim uživo ili on line putem Skype-a. Ukoliko nemate psihoterapeuta u svom gradu ili okolini, terapiju radim i putem Skype-a. On line psihoterapija je takodje efikasna i učinkovita kao i terapija u ličnom kontaktu. Veoma je korisna za klijente sa trenutnim ili trajnim prebivalištem u inostranstvu koji zbog nedovoljnog poznavanja jezika sredine u kojoj borave ne mogu koristitiovaj vid pomoći. Takođe je korisna i za ljude koji bi psihoterapijsko iskustvo želeli da iskuse iz udobnosti svog doma.

preloader