sreda, 25.11.2020.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Beograd Psihoterapeut Beograd – Ivana Paunović, psihoterapija, savetovanje i life coaching

Psihoterapeut Beograd – Ivana Paunović, psihoterapija, savetovanje i life coaching

    Gandijeva, Beograd
    +381 60 40 55 605
    [email protected]
    www.psihoterapijaoli.com
   Psihološki Svet

Opis

diplomirani psiholog, psihoterapeut, edukator, nacionalno i evropski sertifikovani OLI psihološki savetnik.

Edukator je O.L.I. Integrativnog psihodinamskog metoda u oblasti savetovanja, psihoterapije i life i poslovnog koučinga.

Predstavnik je Udruženja za psihoterapiju savetovanje i koučing Srbije pri Evropskoj asocijaciji za savetovanje.

Član: EMCC-Sr. Evropski Savet za Koučing i Mentrostvo Srbija, EMCC-Serbia, Centar za Integrativnu Psihodinamski Psihoterapiju, Savetovanje i Coaching.

Kreira i vodi brojne radionice, predavanja i seminare iz oblasti psihologije i psihoterapije, na teme komunikacije, liderstva, ličnog razvoja, “kontraveština”, sposobnosti za ljubav i rad, psihologije uspeha i td.

Edukator je kraćih oblika sertifikovanih edukacija iz oblasti veština komunikacije i razvojnih veština.

Jedna je od moderatora i realizatora seminara ličnog razvoja, namenjenih prosvetnim radnicima, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Učestvovala je u projektima i istraživanjima na institutu za psihijatriju u Novom Sadu ,Beogradu, Domu za nezbrinuti decu sa posebnim potrebama, Sremčica, Institutu za bolesti zavisnosti, Drajzerova, Beograd, kao i Institutu za bolesti zavisnosti, Gornjačka , Beograd i dr. Učesnik UNICEF projekta- psihološka pomoć za decu i porodice ugrožene od poplava.

Psihoterapijski, koučing i savetodavni rad sprovodi sa odraslima, parovima, decom, adolescentima i grupama.

*Mogućnost zakazivanja “skype” seansi.

preloader