nedelja, 17.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Pančevo Edukativni centar Logogenesis

Edukativni centar Logogenesis

    Kraljevačka 24, Pančevo
    +381 69 1143 143
    [email protected]
    www.logogenesis.rs

Kategorija: Oznaka:

Opis

Edukativni centar Logogenesis u Pančevu počeo je sa radom decembra 2019. godine. Osnivač centra je Bojana Bobić Gece, diplomirani defektolog logoped i reedukator psihomotorike.

U Logogenesis centru logoped sprovodi detekciju, dijagnostiku, stimulaciju i tretman govorno-jezičkih poremećaja kod dece, kao i neuropsihološku dijagnostiku i tretman pacijenata sa traumama i povrtedama mozga. Neophodan je intenzivan i kontinuiran logopedski tretman kako bi svaki pojedinac dostigao svoje maksimalne kapacitete.

Primenjujemo metode koje su u skladu sa problematikom, uzrastom i potrebama deteta ili odrasle osobe koja dolazi na logopedski tretman.

Pored logopedskog tretmana, primenjujemo i reedukaciju psihomotorike koja koristi pokret kao glavno sredstvo u terapiji. Ona pomaže detetu da putem pokreta spozna sebe i odnos prema svetu koji ga okružuje.

Logopedskim radionicama razvijamo govor i jezik od najmlađeg uzrasta (govorno-jezička stimulacija dece) do škole (ovladavanje sposobnostima neophodnim za čitanje i pisanje), a na školskom uzratu negujemo lepu reč i veštinu adekvatnog izražavanja.

Bez obzira da li Vam je potreban samo savet i mišljenje logopeda o govorno-jezičkom razvoju Vašeg deteta ili je neophodno započinjanje logopedskog tretmana, tu smo da Vam pomognemo.

preloader