ponedeljak, 25.10.2021.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Niš Dr Predrag Mišić psihijatar Niš

Dr Predrag Mišić psihijatar Niš

Opis

Putovanje kroz zdravlje Vam donosi sreću!
Doktor sa preko 10 godina iskustva

Zovem se Mišić Predrag, doktor sam medicine, specijalista psihijatrije i subspecijalista forenzičke psihijatrije.

U svetu medicine sam celim svojim bićem već dugo godina unazad. Promovišem zdravlje i nesebično svoje znanje i iskustvo delim sa drugima. Sebi i svojima preporučujem samo najbolje, a uskoro ćete i vi biti u prilici da činite to isto.

Pomažući ljudima svakodnevno, prateći najsavremenije svetske trendove i dostignuća, izdvojili su se samo potpuno prirodni, delotvorni i po ljudsko zdravlje neškodljivih proizvoda koji nam pomažu da svoje zdravlje sačuvamo i unapredimo, kao i da rešimo sve zdravstvene poremećaje, ukoliko je do njihovog nastanka došlo. Držeći se zvanične definicije zdravlja SZO trudim se da nam svima obezbedim i finansijsku nezavisnost, besplatna putovanja i osmehe na licima. U cilju promocije i širenja zdravlja među ljudima, i podizanja svesti o značaju preventive, ali i pravovremenog lečenja na ispravan način, nakon detaljnog izučavanja i konzumiranja proizvoda kojima smo preplavljeni i od kojih je većina završila u kanti za smeće, krenuo sam sa dovođenjem proizvoda za koje ste do nedavno morali da putujete u inostranstvo ili da vam ih neko otuda pošalje i na taj način sam ih učinio dostupnim i nama u Srbiji.

Za sve ono što vas zanima stojim vam na raspolaganju da dam pravi savet i prvenstveno pomognem da se bolje osećate i da fenomenalno funkcionišete u svim aspektima života, da uživate u svakom danu i da zajedno sa mnom živite svoje snove u realnom vremenu. Cilj mi je da svi budemo zdravi, veseli, srećni, uspešni i uvek nasmejani.

U svemu ovome nisam sam, tu je ceo Tim ljudi različitih profila, ali svi funkcionišemo skladno i svako od nas se raduje uspehu onog drugog, jer je to ujedno i njegov sopstveni uspeh. Očekujemo i vas da postanete deo naše porodice i da zajedno živimo živote o kojima smo do sada mogli samo da maštamo, jer jedan čovek ne može mnogo da postigne, ali zato timskim radom možemo mnogo toga.

Iza svega prethodno navedenog potpisujem se svojim punim imenom i prezimenom i stojim vam na raspolaganju uvek kada to zatreba.

preloader