utorak, 06.12.2022.
Home KLINIKE I PRIVATNE ORDINACIJE Gradovi Bor ALFAZEN Studio za relaksaciju, negu i održavanje tela

ALFAZEN Studio za relaksaciju, negu i održavanje tela

    D. R. Bobija br. 5, Bor
    +381 63 350 426
    tihavatra.wixsite.com/alfazen
   ALFAZEN
   ALFAZEN

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Studio za relaksaciju, negu i održavanje tela „Alfazen” Bor – pruža usluge raznih vrsta masaža, korektivnih vežbi i tretmana zarad opšteg zdravlja.

Usluge koje Studio nudi:
– Relaks masaža
– Parcijalna masaža
– Sportska masaža
– Terapeutska masaža
– Šiacu masaža
– Jumeiho masaža
– Tailandska masaža
– Kraljevska masaža
– Detoks tretman
– Anticelulit tretmani oklagijama
– Reiki energetski tretman
– Masaža stopala sa podsticajem refleksnih zona
– Hiropraktika – nameštanje rukama

Relaks masaža
Ovaj tip masaže se radi uljima-aromatičnim i jako je prijatan jer je veoma nežan i radi se sa blagim prianjanjem ruku na telo. Izvodi se različitim tipovima pokreta klizanja, maženja, trljanja, blagog štipanja i tako dalje. Relaksira, opušta mišiće i najviše od svega pospešuje cirkulaciju, samim tim smiruje i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.

Sportska masaža
Masaža se može izvoditi uljima, ali i ne mora. Kombinacija je relaksa i terapeutske s tim što se usmerenje stavlja za relaksaciju i brz oporavak mišića i zglobova. Intenzivnija je od relaksa i sa dosta vibracija.

Terapeutska masaža
Terapeutska masaža je idealan tretman koji se koristi za oporavak od povreda, nekad se radi kao dubinska masaža, nekad više nalikuje relaks masaži i radi se različito u zavisnosti od tipa povrede.

Šiacu masaža
Shiatsu masaža prvenstveno tretira, tj. stimuliše protok životne energije u ljudskom organizmu u cilju njenog poboljšanja i stimulacije. Kada je protok energije poboljšan uspostavljaju se uslovi za samoizlečenje. Shiatsu masaža komunicira na dubljem nivou, znači ne radi na nivou kože i mišića, već preko akupresurnih (akupunkturnih) tačaka deluje na unutrašnje organe. Radi se preko odeće, da bi se izbegao kontakt sa kožom i time omogućila komunikacija na dubljem nivou. Šiacu ne gnječi, već nanosi pritisak koji je konstantan i vertikalan na površinu tela. Radi se tako što osoba leži, ili sedi na tvrdoj podlozi. Pored same masaže shiatsu terapeut daje savete osobi radi unapređenje zdravlja ili njegovog lečenja. Da bi se čovek vratio u balans, kretao ka njegovom poboljšanju ili ozdravio, neophodno je menjati i stil života: menjanje ishrane, fizičke aktivnosti, disanje, mentalne aktivnosti, čišćenje organizma itd.

Jumeiho masaža
Jumeiho tretman je slican Šiacu masaži s tim što u sklopu tretmana radimo i na vraćanju zglobova u pravilan položaj. Masaža se takođe bazira na pokretanju meridijana na energetskom nivou, opuštanju mišića i lagano vraćanje zglobova u pravo ležište.

Tailandska masaža
Sistem izvođenja ovog tretmana je komplikovaniji ali podjednako delotvoran na osobu kojoj se radi. Bazira se na otpustanju negativnosti iz tela u svakom smislu, kako na energetskom nivou tako i na mentalnom i duhovnom. Kompletan je tretman celog tela u smislu pritiska akupresurnih tacaka, pokretanjem meridijana, opustanju napetosti mišića, izvlačenja celog tela u smislu opuštanja, vraćanje pršljenova i ostalih zglobova u telu kroz nenagli i šokantni pokret i naravno dubinsko masiranje unutrašnjih organa. Masaža se radi isključivo na podu zbog čestih pomeranja udova ili uvrtanja tela.

Kraljevska masaža
Masaža koja se radi uljima, nalik relaks masaži, veoma opuštajuća. Tretman izvode dva masera istovremeno.

Anticelulit bezbolni tretman
Anticelulit masaze su cesto jako bolne i neprijatne. Posle klasicnih tretmana desava se da se tkivo koze osteti i javljaju se podlivi, kod naseg tipa anticelulit masaze toga nema. Tretman je prijatan i bezbolan.

Reiki energetski tretman
Tretman se sastoji od mirovanja u ležećem položaju, stanje uma ulazi u alfa nivo svesti ili nivo usmerenosti, a izvodi se rukopolaganjem na određene energetske centre na telu koje terapeut odlučuje i prepoznaje da su slabije aktivni, neaktivni i blokirani ili neusklađeni sa ostatkom tela. Tretman je apsolutno bezbolan i prijatan i pogodan za opšte usklađivanje sebe u svakom smislu. Pošto je nenapadan vid tretmana pogodan je i u posteperativnom periodu, ublažavanju bilo kakvih tegoba pa i hroničnih.

preloader